Spa­ghet­ti met ui-an­sjo­vis­saus

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knoflook en uien pellen en fijnsnijden. Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis laten uitlekken en olie opvangen. Ansjovis in stukjes snijden. Olijfolie (uit blikjes) verhitten in braadpan en ansjovis erdoor roeren. Uien en knoflook toevoegen en ca. 15 minuten op laag vuur bakken, regelmatig roeren. Peterselie fijnhakken. Wijn en kappertjes toevoegen aan uimengsel en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti serveren met saus en garneren met peterselie. Lekker met groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.