Spa­ghet­ti al­la put­ta­nes­ca met wit­te kaas­blok­jes

(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 81

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan of wok. Fruit hierin op laag vuur de knoflook en rode peper 3 min. Voeg de romaatjes toe en bak 4 min. mee. Halveer de olijven en voeg samen met de kappertjes toe.
  3. Schep de spaghetti door de saus en verdeel de pasta over 4 diepe borden. Bestrooi met de kaasblokjes. Lekker met wat fijngesneden peterselie.
video

Spa­ghet­ti ko­ken

Instructievideo - 01:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.