Pap­par­del­le met pa­pri­ka

(160)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 160

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd de worsten in 3 stukken. Verhit de olie in een hapjespan en bak de worsten 4 min. Voeg de courgette toe en bak 4 min. mee.
  3. Doe ondertussen de paprika met vocht in een maatbeker en voeg de slagroom toe. Pureer met de staafmixer en voeg toe aan de worsten en courgette. Voeg de honing toe en warm nog 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus erover. Bestrooi met de kaas. Lekker met gescheurde blaadjes basilicum.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.