Lint­pas­ta met pom­poen

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ovengrill voorverwarmen. In braadslede pompoen, courgette, champignons en Italiaanse kruiden door elkaar scheppen. Chiliolie en zout erover sprenkelen. Braadslede 15 cm onder hete grill schuiven en groenten 15 min. roosteren, regelmatig omscheppen. Intussen pappardelle beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. Ham in brede repen snijden en door groenten scheppen. Geheel in nog 5 min. bruin en gaar roosteren. Pappardelle afgieten en over vier borden verdelen. Groenten met ham erop scheppen. Kaas erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.