Sla-erw­ten­stamp­pot met zalm

(128)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 128

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 20 min. gaar. Kook in een bodem water met zout de erwten in 5 min. beetgaar.
  2. Verwijder de graten en het vel van de zalm en verdeel de vis in stukken.
  3. Giet de aardappelen af, voeg de crème fraîche toe en stamp met de pureestamper tot een smeuïge puree. Schep er de ui, erwten, zalm en tot slot de veldsla door. Voeg peper en zout toe en serveer.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2012 nr. 03 - Paasfeest, Receptkaart 2012 week 12-14

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.