Stok­jes­brood ge­rook­te kip, sla en ro­ze­ma­rijn­mayo

  • borrelhapje
  • 8 personen
  • 150 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 8 min. wachten
(86)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 8 personen
3 86

Ingrediënten

Keukenspullen
  • tapasprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 8 schuine sneetjes brood. Meng olie en knoflook en bestrijk het brood ermee. Rooster ca. 8 min.
  2. Meng de mayonaise met de rozemarijn en peper naar smaak. Verdeel de helft over het brood. Leg er een blaadje sla op en verdeel de kipfilet erover. Schep de rest van de rozemarijnmayonaise erop en prik de tomaten erop met een tapasprikker.

Tip:

Gebruik de rest van de sla en de tomaten voor een frisse salade bij de barbecue.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.