Stok­jes­brood pit­ti­ge gar­na­len­sa­la­de

  • borrelhapje
  • 10 personen
  • 105 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 8 min. wachten
(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 10 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 10 schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk aan beide kanten met olie en rooster ca. 8 min. Keer halverwege. Wrijf het brood in met de knoflook.
  2. Snijd de peper in reepjes. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de garnalen met het rasp, de peper, mayonaise en peterselie. Verdeel de salade over het brood en garneer met peterselie.

Tip:

U kunt de garnalensalade een paar uur eerder bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.