Spi­cy kip­pen­po­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 695 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (40 x 40 cm) of braadslee

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Wrijf de kippenpoten in met de sambal, leg in de ovenschaal of braadslee en besprenkel met de ketjap en de olie. Zet 15 min. in de oven.
  2. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Neem de schaal of braadslee uit de oven en haal de kip eruit. Meng de bevroren groenten door het vocht in de schaal of braadslee. Leg de kippenpoten op de groenten en zet nog ca. 10 min. in de oven tot de kip gaar is. Serveer met de rijst.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.