Sho­ar­ma met pa­pri­ka en fri­tes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 635 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(95)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 95

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal 25 x 35 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de uien 3 min. Voeg de shoarmareepjes toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe, vul het blikje met water, schenk dit erbij en roer door. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Schep het vleesmengsel in de ovenschaal. Voeg de paprika en de kikkererwten toe. Meng goed en bedek met de bevroren ovenfrites. Besprenkel met de rest van de olie en bak ca. 30 min. tot de frites goudbruin zijn.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.