Beef­bur­gers met fri­tes en co­les­law

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C en frites volgens aanwijzingen op verpakking bakken. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan margarine verhitten en beefburgers in 12-15 min. aan beide kanten bruinbakken, regelmatig keren. Laatste 3 min. ui meebakken. Coleslaw en peen door elkaar scheppen. Beefburgers op 4 borden leggen en uiringen erop scheppen. Met frites, coleslaw en ketchup serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.