Gnoc­chi met Pro­ven­çaal­se spek­jes

(167)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 167

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
  2. Voeg de champignons toe en bak in 5 min. mooi bruin en gaar. Schep af en toe om. Roer de crème fraîche en 2-3 el water erdoor en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Schep de rucola van het vuur door de spek-champignonsaus en verdeel over de gnocchi.

Tip:

De rest van de zak rucola kunt u aanmaken met een dressing en bij de gnocchi serveren.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.