Gnoc­chi met spek en cham­pig­nons

(173)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 173

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes 3 min, snipper intussen de ui. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
  2. Snijd de champignons in kwarten. Voeg de champignons toe en bak in 4 min. beetgaar. Schep de gnocchi erdoor en breng op smaak met peper en en eventueel zout.
  3. Neem de pan van het vuur en schep de rucola erdoor. Verdeel over diepe borden. Serveer direct, zodat de rucola knapperig blijft.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Gnocchi met spek en champignons

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gnoc­chi met spek en cham­pig­nons

1
1
  • 2 pakken gnocchi di patate
  • 1 el olijfolie
  • 250 g spekreepjes

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes 3 min, snipper intussen de ui. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.

2
2
  • 500 g champignons

Snijd de champignons in kwarten. Voeg de champignons toe en bak in 4 min. beetgaar. Schep de gnocchi erdoor en breng op smaak met peper en en eventueel zout.

3
3
  • 75 g rucola

Neem de pan van het vuur en schep de rucola erdoor. Verdeel over diepe borden. Serveer direct, zodat de rucola knapperig blijft.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.