Gnoc­chi met spek en cham­pig­nons

(159)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 159

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept geschreven is. Bereiding, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes 3 min. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
  3. Voeg de champignons toe en bak in 4 min. beetgaar. Schep de gnocchi erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  4. Neem de pan van het vuur en schep de rucola erdoor. Verdeel over 4 diepe borden. Serveer direct, zodat de rucola knapperig blijft.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.