Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Gnoc­chi met spek en cham­pig­nons

(138)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, gnocchi di patate, olijfolie, spekreepjes, ui, champignons en rucola Italiaans hoofdgerecht 4 personen 635 kcal
3 138

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes 3 min. Voeg de ui toe en bak nog 1 min. 3. Voeg de champignons toe en bak in 4 min. beetgaar. Schep de gnocchi erdoor en breng op smaak met peper en zout. 4. Neem de pan van het vuur en schep de rucola erdoor. Verdeel over 4 diepe borden. Serveer direct, zodat de rucola knapperig blijft.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 635 kcal
  • Eiwit 26 g
  • Vet 27 g
  • Koolhydraten 71 g
Tags