Gnoc­chi met spek en cham­pig­nons

(147)waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 147

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes 3 min. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
  3. Voeg de champignons toe en bak in 4 min. beetgaar. Schep de gnocchi erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  4. Neem de pan van het vuur en schep de rucola erdoor. Verdeel over 4 diepe borden. Serveer direct, zodat de rucola knapperig blijft.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.