Gnoc­chi met vlees­saus

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bak in een braadpan of wok de spekreepjes knapperig. Snijd de bleekselderijstengels in stukjes van 2 cm en snijd deze in reepjes. Schep de runderreepjes bij de spekreepjes en roerbak het vlees bruin. Voeg de uien toe en roerbak 2 minuten. Voeg de Italiaanse keukenkruiden, 200 ml water, de bleekselderij en de tomaten toe, maal er wat peper over en schep alles om. Dek de pan af en stoof het vlees op laag vuur 15 minuten, schep af en toe om.
  2. Kook de gnocchi volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Laat ze in een vergiet uitlekken. Schep de gnocchi op 4 borden en schep de tomaten-vleessaus erop. Strooi er wat bleekselderijgroen over.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.