Gnoc­chi met spek en tuin­bo­nen

(315)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 315

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekblokjes in ca. 6 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Meng de bevroren tuinboontjes erdoor en bak 5-6 min. tot ze ontdooid en beetgaar zijn. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout.
  2. Schep de gnocchi erdoor. Verdeel over 4 borden en leg er wat rucola op. Schaaf de kaas erover.

Tip:

Een dagje geen vlees? Laat de spekjes achterwege en serveer de gnocchi met een gekookt eitje.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 920 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 95 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.