Gnoc­chi, ri­cot­ta en sel­de­rij

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 80

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in reepjes.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. Schep de bleekselderij erdoor en bak 3-4 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de gnocchi over 4 borden en schep de ricotta erop. Verdeel de groenten erover.

Tip:

Vervang voor een pittig gerecht de ricotta door 150 g Gorgonzola piccante.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 93 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.