Vis stro­ga­noff

(117)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 117

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak 5 min. Voeg de tomatenpuree en de paprikapoeder toe en bak nog 1 min.
  2. Schenk de kookroom in de pan en breng tegen de kook. Draai het vuur laag. Leg de kabeljauwfilet tussen de paprika en stoof de vis met de deksel op de pan 15 min. Neem de deksel van de pan en laat de vis stroganoff in 5 min. tot de gewenste dikte inkoken.
  3. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.

Tip:

Eten er geen kinderen mee? Vervang 75 ml kookroom door droge witte wijn voor een fris accent.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.