Stroganoff van varkensreepjes
Snelle variant op het originele recept, met shoarmavarkensreepjes. Met paprika, aardappel en room.
680 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
600 g
5 el
2
1
500 g
125 ml
70 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2013 nr. 10 - Stampen & stoven
Verhit 3 el olie in een ruime koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10-12 min. goudbruin op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de paprika's in reepjes en snipper de ui. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak het vlees 3 min. Voeg de ui en paprika toe en bak 3 min. mee. Doe de tomatenpuree erbij en bak 1 min. mee. Schenk de slagroom erbij en laat 2 min. op hoog vuur inkoken.
Serveer de stroganoff met de aardappelpartjes.
- combinatietipLekker met ijsbergsla.
Stroganoff van varkensreepjes
Snelle variant op het originele recept, met shoarmavarkensreepjes. Met paprika, aardappel en room.

hoofdgerecht
4 personen
680 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 3 el olie in een ruime koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10-12 min. goudbruin op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de paprika's in reepjes en snipper de ui. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak het vlees 3 min. Voeg de ui en paprika toe en bak 3 min. mee. Doe de tomatenpuree erbij en bak 1 min. mee. Schenk de slagroom erbij en laat 2 min. op hoog vuur inkoken.
Serveer de stroganoff met de aardappelpartjes.
combinatietip:Lekker met ijsbergsla.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g aardappelpartjes
5 el koolzaadolie
2 uien
1 paprikamix
500 g varkens shoarmareepjes
125 ml verse slagroom
70 g tomatenpuree




