Vis in mos­terd­saus met krui­den­rijst

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hapjespan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Aubergine en paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Kookroom in hapjespan verwarmen. Mosterd en naar smaak zout en peper toevoegen. Visfilets erin leggen en op laag vuur in ca. 10 min. gaar laten worden. Olie in koekenpan verhitten. Hierin aubergine, paprika en kruiden 5 min. bakken. Rijst erdoor scheppen, naar smaak zout en peper toevoegen en 1 min. meewarmen. Visfilets met saus over 4 borden verdelen en rijst ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 423 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.