Fu­sil­li met room­saus

(76)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 76

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken. Intussen tomaten wassen en halveren. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Boursin en koksroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten. Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Fusilli en broccoli mengen met saus. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.