Ta­gli­a­tel­le met zalm­room­saus

Zo klaar en lekker bijzonder voor door de week!

(120)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Zo klaar en lekker bijzonder voor door de week! 4 personen
3 120

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook ondertussen de broccoli in ca. 5 min. beetgaar.
  2. Laat in een pan de roomkaas op laag vuur smelten. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil boven de roomkaas. Pers de citroen uit. Roer de zalmsnippers, het citroensap (2 el per halve citroen) en water door de roomkaas en verwarm de saus nog ca. 1 min. door.
  3. Giet de tagliatelle en de broccoli af en schep op een bord. Schep de zalmsaus over de tagliatelle.
video

Broc­co­li

Onze leverancier - 03:55 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 780 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Tagliatelle met zalmroomsaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­gli­a­tel­le met zalm­room­saus

1
1
  • 400 g tagliatelle bicolore

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

2
2
  • 600 g broccoliroosjes

Kook ondertussen de broccoli in ca. 5 min. beetgaar.

Broccoli

Instructievideo

03:55 min.

3
3
  • 150 g verse roomkaas met kruiden
  • ½ citroen

Laat in een pan de roomkaas op laag vuur smelten. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil boven de roomkaas.

Citrus snijden

Instructievideo

01:15 min.

4
4

Pers de citroen uit.

5
5
  • 200 g zalmsnippers
  • 2 el kraanwater

Roer de zalmsnippers, het citroensap (2 el per halve citroen) en water door de roomkaas en verwarm de saus nog ca. 1 min. door.

6
6

Giet de tagliatelle en de broccoli af en schep op een bord. Schep de zalmsaus over de tagliatelle.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.