Fu­sil­li met cer­ve­laat en cham­pig­nons

Zet vanavond vlug pasta op tafel. Kies je favoriete paddenstoel, want elke soort smaakt hier goed in.

(642)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht Zet vanavond vlug pasta op tafel. Kies je favoriete paddenstoel, want elke soort smaakt hier goed in. 4 personen
3 642

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Halveer ondertussen de cervelaat in de lengte en snijd de helften in plakjes van 1/2 cm. Snijd de champignons en courgette in dunne plakjes.
  3. Verhit een ruime hapjespan zonder boter of olie en bak de cervelaat 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons en courgette toe aan de cervelaat en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.
  4. Giet de pasta af en schep met de roomkaas door de groenten en cervelaat. Warm nog 2 min. door en serveer.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 39 g
    waarvan verzadigd 17 g
  • natrium 1.090 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Fusilli met cervelaat en champignons

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fu­sil­li met cer­ve­laat en cham­pig­nons

1
1
  • 300 g fusilli

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 250 g cervelaatworst

Halveer ondertussen de cervelaat in de lengte en snijd de helften in plakjes van 1/2 cm.

3
3
  • 250 g champignons
  • 1 courgette

Snijd de champignons en courgette in dunne plakjes.

4
4

Verhit een ruime hapjespan zonder boter of olie en bak de cervelaat 3 min. op middelhoog vuur.

5
5

Voeg de champignons en courgette aan de cervelaat toe en bak 5 min. mee.

6
6
  • 150 g verse roomkaas met kruiden

Giet de pasta af en schep met de roomkaas door de groenten en cervelaat. Warm nog 2 min. door en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.