Gnoc­chi met cham­pig­non­room­saus en broc­co­li

(174)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 174

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snipper de ui en snijd de champignons in stukjes. Verhit de helft van de olie in een wok of braadpan. Fruit de ui 1 min., voeg daarna de champignons toe. Bak 2-3 min. Neem het mengsel uit de pan.
  2. Kook de broccoliroosjes in 6-8 min. gaar. Kook ondertussen de gnocchi in een grote pan met kokend water in 2 min. gaar. Giet af. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi rondom bruin. Verhit de roomkaas in een wok of braadpan. Voeg de laatste minuut het champignon-uimengsel toe. Serveer de champignonroomsaus bij de gnocchi en brocolliroosjes. Knip de bieslook fijn en strooi over de saus.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 52-01

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gnoc­chi met cham­pig­non­room­saus en broc­co­li

1
1
  • ½ g rode ui
  • 125 g kastanjechampignons
  • 1 el olijfolie

Snipper de ui en snijd de champignons in stukjes. Verhit de helft van de olie in een wok of braadpan.

2
2

Fruit de ui 1 min., voeg daarna de champignons toe. Bak 2-3 min. Neem het mengsel uit de pan.

3
3
  • 1 zak broccoliroosjes
  • 250 g gnocchi di patate

Kook de broccoliroosjes in 6-8 min. gaar. Kook ondertussen de gnocchi in een grote pan met kokend water in 2 min. gaar. Giet af.

4
4
  • 1 el olijfolie
  • 2 el Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden

Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi rondom bruin. Verhit de roomkaas in een wok of braadpan.

5
5

Voeg de laatste minuut het champignon-uimengsel toe. Serveer de champignonroomsaus bij de gnocchi en brocolliroosjes.

6
6
  • 4 sprietjes bieslook

Knip de bieslook fijn en strooi over de saus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.