Fu­sil­li met ar­ti­sjok­ken en pa­pri­ka

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fusilli bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Artisjokharten laten uitlekken en in vieren snijden. Paprika's schoonmaken en in ringen snijden. Olie in pan verhitten en hierin paprika 3 min. bakken. Artisjokken toevoegen en 1 min. meebakken. Room toevoegen en aan de kook brengen. Fusilli erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en royaal peper. Pasta over 4 diepe borden verdelen en bieslook erboven knippen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 538 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 96 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.