Komkommer-zalmsalade
260 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
250 ml
1 theelepel
1 theelepel
1 teentje
1 bakje
4 sneetjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 18-19 - 2001 week 18-19
Komkommers schillen, halveren en zaadjes verwijderen. Komkommer met kaasschaaf in dunne plakjes schaven. Biogarde, olijfolie en citroensap mengen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Komkommer en zalm door dressing mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Casinobrood roosteren in broodrooster. Salade serveren met geroosterd brood.
Komkommer-zalmsalade

voorgerecht
4 personen
260 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Komkommers schillen, halveren en zaadjes verwijderen. Komkommer met kaasschaaf in dunne plakjes schaven. Biogarde, olijfolie en citroensap mengen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Komkommer en zalm door dressing mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Casinobrood roosteren in broodrooster. Salade serveren met geroosterd brood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 komkommers
250 ml biogarde roer naturel
1 theelepel olijfolie
1 theelepel citroensap
1 teentje knoflook
1 bakje zalmsnippers
0 zout
0 peper
4 sneetjes wit-casinobrood




