Pa­té­toast met tuin­krui­den

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peterselie en bieslook heel fijn knippen. Crèmepaté mengen met vermout. Brood roosteren in broodrooster. Rucola over vier bordjes verdelen. Paté grof over brood verdelen. Kruiden er dik over strooien. Sneetjes diagonaal halveren. Sneetjes brood op rucola leggen. Bestrooien met versgemalen peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 245 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.