Cham­pig­non­toast

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
2 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Champignons schoonvegen, onderste stukje van steeltje afsnijden en rest in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten. Champignons ca. 3 minuten zachtjes bakken. Bestrooien met zout en peper. Ragout toevoegen en geheel goed doorwarmen. Intussen sneetjes brood roosteren in broodrooster. Brood diagonaal doorsnijden. Per bord 3 halve sneetjes brood rangschikken. Ragout in midden van brood scheppen en garneren met bieslook.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.