Bi­o­gar­de-kom­kom­mer­soep

  • voorgerecht
  • 2 personen
  • 65 kcal voedingswaarden
    • 12 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 2 personen
4 33

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer
  • meloenbolletjeslepel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Komkommer schillen en in lengte halveren. Uit helft van komkommer met meloenbolletjeslepel balletjes steken en tot gebruik afgedekt bewaren. Rest van komkommer in stukjes snijden. In kom met staafmixer komkommerstukjes pureren. Komkommerpuree boven andere kom door grove zeef wrijven. Biogarde door komkommerpuree roeren en ca. 1 uur afgedekt in koelkast zetten.
  2. Peterselie en selderij fijn knippen en met komkommerballetjes door soep roeren. Op smaak brengen met zout en peper.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 65 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 2 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.