Naan­brood met vis­cur­ry

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes van 2 à 2 1/2 cm snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika en ui toevoegen en ca. 2 minuten fruiten. Zakjes korma curry toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 400 ml water al roerende toevoegen. Sperziebonen toevoegen en geheel ca. 3 minuten op laag vuur laten sudderen. Vis toevoegen en nog ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Curry serveren met naanbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.