Ro­de vis­cur­ry met pan­dan­rijst

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. Kabeljauw in stukken snijden. In wok 2 el olie verhitten. Kabeljauw op hoog vuur 4 min. bakken. Kabeljauw uit pan scheppen en warmhouden. In rest olie ui bakken. Currypasta en kokosmelk toevoegen en 5 min. laten sudderen. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Paksoi in gedeelten door curry scheppen. Kabeljauw er voorzichtig doorscheppen en nog 1 min. meewarmen. Garnalen erover strooien. Viscurry serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.