In­di­a­se ka­bel­jauw­scho­tel

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
2 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kabeljauw in stukjes van 2 cm snijden. In grote braadpan olie verhitten. Groente ca. 2 minuten fruiten. Aardappelpartjes en kerriesaus toevoegen en ca. 7 minuten zachtjes koken. Vis toevoegen en afgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes koken zonder te roeren. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Amandelen grof hakken. Indiase schotel op smaak brengen met zout en peper en garneren met amandelen. Serveren met naanbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.