Pen­ne met to­nijn en tuin­bo­nen

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de pastasaus toe en verwarm de saus op laag vuur 3-4 min., roer regelmatig.
  2. Ontdooi de tuinbonen in een vergiet onder stromend warm water. Voeg toe aan de pastasaus en verwarm ze 1-2 min. Voeg de artisjokharten, de tonijn en de olijven toe en verwarm nog 2-3 min. tot de saus goed warm is en de tuinbonen beetgaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de penne over 4 borden en schep er de pastasaus op.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.