Pen­ne met tuin­boon­tjes

(104)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 104

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Schep de courgette en tuinboontjes erdoor en bak in 5-6 min. beetgaar.
  3. Giet de pasta af en schep met de peterselie en peper en zout door het gehakt-groentemengsel. Verdeel over 4 diepe borden. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.