Var­kens­fi­let­lap­jes met aard­ap­pel­sa­la­de

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grill of barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan. Meng 1 el olie met de ketjap en de knoflook en breng deze marinade op smaak met peper en zout. Bestrijk de filetlapjes met de marinade en marineer ze afgedekt tijdens de bereiding van de aardappelsalade.
  2. Breng de aardappelschijfjes in een laag water met zout aan de kook en kook ze in 3 min. gaar. Giet af en laat in een lage wijde schaal snel afkoelen. Schep de rauwkost, de ananas en de sladressing voorzichtig erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  3. Rooster de filetlapjes in 4-5 min. per kant goudbruin en gaar. Leg ze op 4 borden en schep er de aardappelsalade bij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 16 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.