Var­kens­fi­let­lap­jes met mos­terd­fruit

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 2 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Filetlapjes aan beide kanten met peper en zout bestrooien. In koekenpan boter verhitten en filetlapjes op matig vuur in ca. 10 min. bruin en gaar bakken. Intussen broccoli in weinig water met zout in 4-5 min. beetgaar koken en dan afgieten. In magnetron aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Filetlapjes uit pan nemen en warmhouden. Mosterd en 100 ml vocht (uit verpakking tutti frutti) door achtergebleven bakvet roeren. Tutti frutti toevoegen en op hoog vuur 2 min. meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappelpuree en broccoli over twee borden verdelen. Filetlapjes ernaast leggen en mosterdfruit met jus erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 755 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 99 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.