Var­kens­fi­let­lap­jes met drui­ven

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
2 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Verhit de boter en olijfolie en bak het vlees in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de rozemarijn, honing en druiven toe. Roerbak nog ca. 5 min. en verdeel over 4 borden. Lekker met gebakken aardappelpartjes en sperziebonen.

video

Vlees bra­den

Instructievideo - 01:13 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.