Var­kens­fi­let­lap­jes met room­saus

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan helft van boter verhitten en varkensfiletlapjes in ca. 5 min. per kant op matig vuur gaarbakken. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en minikrieltjes ca. 6 min. op matig vuur bakken tot ze goudbruin zijn. Roomkaas en 100 ml water door bakvet van vlees roeren op laag vuur al roerend laten smelten. Rauwkost met limoendressing omscheppen. Varkensfiletlapjes met roomsaus, gebakken minikrieltjes en rauwkostsalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.