Chi­li­bo­nen met kip en mais

(175)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 175

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Dep de kip droog met keukenpapier. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip op hoog vuur in ca. 6 min. goudbruin. Voeg de uien, de prei en de paprika's toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de chilibonen met vocht en de uitgelekte maiskorrels toe en breng al roerend aan de kook. Doe de deksel op de pan en stoof het gerecht op laag vuur nog ca. 3 min.
  2. Serveer het gerecht warm.

Tip:

Voeg voor een frisse smaak fijngesneden koriander aan het gerecht toe.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.