Mai­stor­til­la met krop­sla

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een diepe koekenpan en bak de aardappelschijfjes en ui op laag vuur 3 min. Klop de eieren los in een kom met peper en zout naar smaak. Schep met een schuimspaan de aardappelschijfjes en de uien uit de koekenpan bij de eieren. Voeg de maiskorrels toe en roer goed. Schenk het mengsel terug in de koekenpan en bak de tortilla op laag vuur 12 min., tot de bovenkant bijna gestold is. Schud los in de pan, keer om met behulp van een deksel en bak de andere kant in 3 min. goudbruin. Roer de mayonaise om met 2 el water en breng op smaak met peper en zout. Meng de sla met de tomaten en voeg de mayonaise toe. Snijd de tortilla in puntjes en serveer met de sla.

Tip:

Strooi voor een pittig smaakaccent fijngesneden bosui over de salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.