Tor­til­la's met kip en ma­ïs

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilet in kleine blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en kipfilet ca. 4 minuten rondom bakken. Ui toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kruidenmix (uit kit) mengen met 100 ml water en ca. 10 minuten onafgedekt zachtjes laten koken. Intussen tortilla's (uit kit) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sla aanmaken met dressing. Maïs laten uitlekken en ca. laatste 3 minuten met kipmengsel meeverwarmen. Tortilla's aan tafel vullen met kipmengsel, salsasaus (uit kit) en sour cream. Serveren met salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.