Vis en to­ma­ten met krui­den­korst

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 490 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 225 °C. Meng het broodkruim met de pijnboompitten, de Italiaanse kruiden en wat peper en zout. Leg de vis en de tomaten (met het snijvlak naar boven) in de ovenschaal of braadslee. Verdeel het broodmengsel over de vis en de tomaten. Druppel er de helft van de olie over. Zet de schaal in de oven en laat alles gaar worden in 15 min. Bak de Toscaanse aardappelpartjes in de rest van de olie goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 5 min. de uien toe. Serveer de aardappelen bij de vis met tomaten uit de oven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.