Aard­ap­pel, To­scaan­se worst­jes en vel­der­tjes

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 71

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de worstjes 10 min. Neem ze uit de pan en houd ze warm op een bord onder een deksel of aluminiumfolie. Fruit de uienringen 3 min. in dezelfde koekenpan. Neem ze uit de pan en schep ze bij de worstjes op het bord. Bak de aardappelpartjes in dezelfde koekenpan, bak ze kort aan beide kanten.
  2. Schep de tomatenpuree door de aardappelpartjes en voeg 150 ml water toe. Laat de veldertjes uitlekken en voeg ze toe. Leg de worstjes en uienringen terug in de pan en verwarm alle ingrediënten met de deksel op de pan nog 3-4 min., tot de aardappelpartjes gaar zijn. Voeg peper naar smaak toe.
  3. Verdeel het aardappelpannetje over 4 borden. Lekker met in reepjes gesneden verse basilicum.

Tip:

De 4 worstjes die u over hebt kunt u op de dag van aankoop invriezen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.