Ge­bak­ken vis met ge­ma­ri­neer­de to­ma­ten

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gemarineerde tomaten laten uitlekken en olie opvangen. Tomaten halveren. Vis verdelen in 4 gelijke filets. Filets naar smaak bestrooien met zout en peper. Krieltjes in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en steel in dunne plakken snijden. In pan met ruim kokend water met wat zout 5 min. koken. Afgieten. In koekenpan 4 el (opgevangen) olie verhitten, visfilets in ca. 6 min. aan beide kanten gaar en lichtbruin bakken. Tomaten toevoegen en warm laten worden. Ondertussen in hete droge koekenpan pijnboompitten in ca. 1 min. goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Mengen met afgegoten broccoli en 1/2 el (opgevangen) olie. Krieltjes en broccoli over 4 borden verdelen. Visfilets met tomaten ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 546 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.