Win­ter­groen­te­soep

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 71

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdun de bouillon volgens de aanwijzingen op de pot. Breng aan de kook, voeg de penne toe en kook in 12 min. gaar. Halveer ondertussen de spruitjes.
  2. Bak de spekreepjes uit, schep de ui en winterpeen erbij en roerbak op laag vuur 5 min. Schep de groenten met spekjes bij de soep in de pan. Voeg de witte bonen (met vocht) toe en breng de soep al roerend weer aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de soep in 4 kommen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.