Pas­ta met Ita­li­aan­se vis­saus

(163)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 163

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan of wok de olie en bak de uisnippers, de champignons en de geraspte winterpeen goudbruin in 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes met tomaatvocht en 150 ml water toe en breng de saus aan de kook. Leg de visstukjes erin, draai het vuur laag en laat de vis in ca. 8 minuten gaar worden, schep voorzichtig om. Breng pittig op smaak met peper en zout. Snijd de peterselie fijn. Laat de pasta in een vergiet uitlekken en schep deze met de peterselie bij de vissaus. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.

Tip:

Een restje peterselie is lekker in soep, stoofschotels en over gekookte worteltjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.