Pro­ven­çaal­se roer­bak van win­ter­aard­ap­pel­tjes

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de winteraardappeltjes en kook ze gaar in 18 minuten. Voeg na 15 minuten de spruitjes toe. Zet de wok op hoog vuur, verwarm er 1 eetlepel olijfolie in en roerbak de runderreepjes 3 minuten. Schep ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Giet de aardappelen en de spruiten af. Schenk de rest van de olie in de wok. Schep de uien, de aardappelen en de spruitjes erin en roerbak dit 5 minuten. Schep de runderreepjes en de hazelnoten erbij en warm het gerecht nog 1 minuut door. Verdeel de roerbakschotel over 4 borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.