Mi­nischnit­zels met roer­bak­groen­ten

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit in een hapjespan of wok 2 el olie en fruit hierin de uisnippers goudbruin, schep ze uit de pan en houd ze apart. Schep de minikrieltjes in de pan en bak ze onder regelmatig omscheppen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de gefruite ui, de koolrabi, de paprika en de mais bij de minikrieltjes en roerbak ze 3-4 minuten. Snijd de schnitzels elk in 4 gelijke stukken. Wrijf ze in met peper en zout en wentel ze door de bloem. Bak ze in de rest van de olie op hoog vuur aan beide kanten 2 minuten gaar en sappig. Serveer de gebakken groenten erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.