Spa­re­ribs met kleu­ri­ge sla

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 565 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 47

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 3 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen in weinig water 15 minuten. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de spareribs in de braadslee. Leg de aardappelen met het snijvlak naar boven eromheen, bestrijk ze met knoflook, besprenkel ze met wat olie en strooi er wat zout over. Schuif de braadslee in de oven en rooster het vlees en de aardappelen samen gaar in 25 minuten.
  2. Meng de ijsbergsla, paprika en uitgelekte mais vlak voor het serveren met de caesardressing. Serveer de spareribs met de geroosterde aardappelen en de salade.

Tip:

De caesardressing smaakt ook heerlijk op een ciabattabroodje met veldsla en gerookte kipfilet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.