Spa­re­ribs met ro­que­fort­sa­la­de

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spareribs volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In grote koekenpan 2 el olie verhitten en aardappelpartjes 10-12 min. bakken. Nectarines wassen en in plakjes snijden. Van azijn, rest van olie, mosterd, zout en peper dressing roeren. Knoflook erboven uitpersen en goed mengen. Sla en nectarine op schaal schikken, dressing erover druppelen en kaas erboven verkruimelen. Bij spareribs en gebakken aardappelpartjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.