Snel­le spa­re­ribs met to­ma­ten­sa­la­de

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schalen spareribs na elkaar volgens gebruiksaanwijzing verwarmen in magnetron. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Tomaten mengen met kappertjes en dressing. Stokbrood in plakjes snijden. Spareribs serveren met knoflooksaus, tomatensalade en stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 745 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.