Pi­kan­te steak du boeuf met groen­teroer­bak

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng water aan de kook en kook hierin de sperziebonen 2-3 minuten, zodat ze ontdooien. Spoel ze koud in een vergiet.
  2. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak hierin, volgens de aanwijzingen op de verpakking, de krieltjes. Voeg na 5 minuten de ui en de paprika toe, voeg weer 5 minuten later de mais en de sperziebonen toe.
  3. Bestrooi de steaks met zout naar smaak. Kwast ze dun in met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril hierin de steaks volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maal er naar smaak chilipeper over. Serveer de pikante steaks met de groenteroerbak.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.